Køb Fødselsdagsdagbogen

Du kan let købe Familiens Fødselsdagsdagbog her på hjemmesiden.
 


 

Købes her »

Historien om dagbogen

Med Familiens Fødselsdagsdagbog kan familiens fødselsdagstraditioner også deles med næste generation.

Familiens Fødselsdagsdagbog er for alle der elsker fødselsdage.

Læs mere »

Forhandlerliste

Vores bog kan købes her på hjemmesiden, men du har også mulighed for at købe den gennem én af vores udvalgte forhandlere

Læs mere »

Personlig omslag

Få barnets navn trykt på bogen og gør dermed gaven 100% personlig.

Bestil her »

Familiens Fødselsdagsdagbog  


Hvordan blev fødselsdagen fejret? Hvem var med som gæst? Hvad fik fødselaren i gave? Hvordan var vejret? Hvad fik I at spise? Hvordan så kagen ud?

Fødselsdagen er en helt særlig begivenhed i mange familier. Det gælder for børn som for voksne. Men for mange familiers vedkommende ligger alle fødselsdagsminderne kun lagret i hukommelsen, medmindre at de som det eneste bliver foreviget på de sociale medier for derefter at forsvinde ud i cyberspace.

Med Familiens Fødselsdagsdagbog får du mulighed for at gemme de mange minder fra dagen. I bogen kan indsættes fotos, skrives opskrifter på yndlingskager og livretter eller andet, der knytter sig til fødselsdagen. Fødselsdagsdagbogen har plads til minder fra 25 fødselsdage og er i et smukt layout, så den passer til alle aldre. Bogen kan følge ét familiemedlem eller bruges til hele familien, efterhånden som fødselsdagene fejres. Familiens Fødselsdagsdagbog gør det nemt og sjovt at bringe fortællingerne fra de mange fødselsdage videre til de næste generationer både i ord og billeder.

Køb bogen med det samme her på vores hjemmeside

Go’ fornøjelse! Og tillykke med fødselsdagen!

Familiens Fødselsdagsdagbog | Drewsensvej 54b | 8600 Silkeborg | Tlf. 20 94 24 56 | info@familiens-foedselsdagsdagbog.dk